+31 (0)497 - 331 331

NIEUWS

LOGIN

CONTACT

OVER ONS

HOME

NIEUWS

 

RECENTE PROJECTEN

05-02-2017 - NIEUWE WEBSITE

Allcolor heeft een vernieuwde website! Niet omdat we zo veranderd zijn, maar om nog duidelijker aan te geven wat we doen. Ook om even goed te laten zien wie we zijn, waar we voor staan en met wie u contact heeft. Want met elkaar zaken doen is, en blijft, mensenwerk en een vertrouwd contactpersoon is onbetaalbaar. Iemand die weet wat u nodig heeft, alternatieven biedt en u goed adviseert. Kortom, iemand waarmee u afspraken kunt maken en waar u van op aan kunt!

11-02-2015 - ALLCOLOR BIJ BRABANT BUSINESS TV

Susanne de Kroon van Brabant Business TV heeft Antoon Kerkhofs, directeur van Allcolor, gevraagd naar zijn toekomstvisie met zijn bedrijf. Klik op het logo om het het volledige interview met Antoon te zien.

 

 

15-10-2014 - KEMPENPLEIN OP REGIO BUSINESSDAGEN SUCCESVOL!

Op 30 september en 1 oktober was Allcolor als standhouder aanwezig op de Beurs Regio Business Dagen samen met een aantal andere kempische ondernemers. Op dit Kempenplein was het brabants gezellig en over aanloop was dan ook niet te klagen. Kortom: een succesvolle beurs! Voor All Color heeft deze beurs vele leuke en verrassende contacten opgeleverd en de eerste opdrachten zijn al in productie!

 

All Color wil zich beter in deze markt profileren als Kempisch bedrijf met groeipotentie. Vooral op het gebied van ontwikkeling en productie van kleinere aantallen verpakkingen en de bijbehorende fullfilment is veel behoefte aan een kundige en flexibele partner. We zijn daarin dan ook op zoek naar duurzame relaties met klanten waar we meerwaarde voor kunnen creëren! Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Antoon Kerkhofs via antoon@allcolor.nl.

ALLCOLOR

 

Lange Voren 16b

5521 DD EERSEL

T  0497 - 331 331

F  0497 - 331 339

E  info@allcolor.nl

Bij ons kunt u terecht voor o.a. drukwerk, digitaal printen, direct mail, bouwtekeningen, zakelijk drukwerk, verpakkingen,

complete huisstijl, gepersonaliseerde mailings, offset drukwerk, promotie drukwerk, stickers, stansen, pregen, foliedruk,

POS materiaal, fulfilment, inbinden van werkstukken en nog veel meer...

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2017 Allcolor. Voor al uw print- en drukwerk!

Uw aanmelding is in behandeling.

Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Uw aanmelding is gereed.