OVER ONS

RECENTE PROJECTEN

+31 (0)497 - 331 331

NIEUWS

LOGIN

CONTACT

OVER ONS

HOME

Allcolor is een eigentijdse grafimedia specialist met jarenlange ervaring! Van huisstijl tot brochures, verpakkingen, displays of gepersonaliseerde mailings. We nemen het proces van ontwerp tot verzending desgewenst volledig voor u uit handen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u zich richten op de inhoud.

 

DE KRACHT VAN ALLCOLOR

- Uitgebreide productiemethodes

- Ook uitgerust voor het maken van displays, verpakkingen en Point-of-Sale materiaal in lagere aantallen

- Mogelijkheid tot fulfilment in eigen huis met als specialiteit actiemailings

- Marktconforme prijzen en eerlijk advies

- Innovatief en vindingrijk

- Snelle, betrouwbare en goede service

- Centraal gelegen in De Kempen, vlak bij regio Eindhoven en Tilburg

- Laagdrempelig, toegankelijk en transparant

 

VISIE

In een medialandschap dat volop in verandering is, blijven print- en drukwerk essentiële onderdelen van een gebalanceerde middelenmix. Door creativiteit en up-to-date kennis wil Allcolor zorgen dat haar klanten in het oog blijven springen met mooie en spraakmakende grafische producten en diensten.

 

MISSIE

Allcolor is een betrouwbare, flexibele en creatieve samenwerkingspartner die klantgerichte en eigentijdse grafische producten en diensten levert. We denken met onze klanten mee en dragen desgewenst zorg voor het totale proces van opmaak tot verzending. Bij Allcolor nemen wij u het werk uit handen zodat u zich op uw eigen kerntaken kunt richten.

 

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Allcolor maakt onderdeel uit van de samenleving. Dit vraagt van ons voortdurende aandacht voor alle zaken om ons heen, waar we als bedrijf invloed op uit kunnen oefenen. Duurzaam produceren komt bij Allcolor tot uiting in het gebruik van duurzame grondstoffen, energie, productiemiddelen en een actief beleid ten aanzien van het reguleren van de afvalstromen. Ook heeft Allcolor respect voor de gezondheid en veiligheid van haar medewerkers en haar omgeving.

FSC®-CERTIFICERING

Allcolor is FSC-gecertificeerd en mag dus FSC-drukwerk leveren. Allcolor heeft haar productieproces zo georganiseerd, dat gegarandeerd wordt dat het drukwerk gedrukt is op papier afkomstig uit goed beheerde bossen. Met deze keuze van FSC papier biedt Allcolor haar klanten de mogelijkheid om bewust een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving en het behoud van bossen wereldwijd.

ALLCOLOR

 

Lange Voren 16b

5521 DD EERSEL

T  0497 - 331 331

F  0497 - 331 339

E  info@allcolor.nl

Bij ons kunt u terecht voor o.a. drukwerk, digitaal printen, direct mail, bouwtekeningen, zakelijk drukwerk, verpakkingen,

complete huisstijl, gepersonaliseerde mailings, offset drukwerk, promotie drukwerk, stickers, stansen, pregen, foliedruk,

POS materiaal, fulfilment, inbinden van werkstukken en nog veel meer...

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2017 Allcolor. Voor al uw print- en drukwerk!

Pricacy Policy

Uw aanmelding is in behandeling.

Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Uw aanmelding is gereed.