Spatscherm met je logo!

Spatschermen.jpg

De professionele Allcolor spatschermen (ook wel face shields of gezichtschermen genoemd) zijn in Nederland geproduceerd. Het montuur is vervaardigd door middel van spuitgieten in het materiaal HIPS. Het spatscherm is voorzien van een sticker met je logo aan de bovenkant van het transparante kunststof blad.

Het nieuwe coronavirus COVID-19 verplicht ons om ons tijdens het uitoefenen van ons beroep en in ons privéleven, in de openbare ruimte optimaal te beschermen. Het scherm beschermt je gezicht tegen spettercontact en voorkomt dat je onbewust aan je gezicht kan zitten. Dit onderzoek wijst uit dat het scherm tot maarliefst 96% van de hoestdruppeltjes tegenhoudt. Het RIVM heeft ook al uitspraken in de media gedaan dat een spatscherm zeer waarschijnlijk veiliger is dan de ongekeurde mondkapjes en beschermt uw gehele gezicht, inclusief uw ogen, mond en neus en is perfect te combineren met het dragen van een bril. Daarentegen blijft het gehele gezicht gewoon zichtbaar. Dit maakt het vooral geschikt voor horeca medewerkers, dienstverlenende beroepen en voor gebruik in ziekenhuizen of bij scholen.

De beste keuze!
Een professioneel compleet spatscherm van Allcolor voorzien van logo sticker, bestaat uit een montuur, twee transparante bladen, een eventueel te gebruiken standaard koort en weegt maar 30 gram (dat is evenveel als twee eetlepels water). Het complete spatscherm omklemt het hoofd met precies genoeg kracht zodat hij nergens naartoe gaat maar je hem toch de hele dag comfortabel kan dragen. Het transparante blad staat ver genoeg van je gezicht dat deze bij normaal gebruik niet beslaat. Het scherm is getest met 70% alcohol, 70% IPA en verdund chloor. Er zijn alleen huidvriendelijke en medical grade materialen gebruikt en kan ook gedragen worden door mensen met een latexallergie! De spatschermen zijn volledig te reinigen volgens het RIVM-protocol.

Set van 5 extra losse vervangbladen
Het transparante kunststof blad kan wanneer je deze regelmatig zorgvuldig reinigt langdurig gebruikt worden. Bij vaak reinigen kan het blad op een gegeven moment gaan slijten. In dat geval is het goed om minimaal 1 set van 5 extra vervangbladen voorzien van je logo mee te bestellen, zodat je het blad kan vervangen zodra dit nodig is.

Levering
De spatschermen worden ongeassembleerd geleverd. De medewerker moet dus zelf het transparante blad en eventueel het standaard bijgeleverde koord (die geen vocht op neemt) bevestigen, men weet dan meteen hoe alles werkt! De complete spatschermen en eventueel extra losse vervangbladen met je logo kunnen al binnen enkele dagen door Allcolor in Eersel geleverd worden.

De volgende sectoren hebben baat bij de spatschermen:
- Docenten
- Fysiotherapeuten
- Horeca medewerkers
- Kappers
- Manicures
- Medisch Personeel
- Nagelstylisten
- Pedicures
- Schoonheidsspecialisten
- Tandartsen
- Tatoeëerders
- Zorgverleners