Aanvragen

Via E-mail 
Indien je een offerte wilt aanvragen en/of een bestand wilt versturen dan kun je heel eenvoudig een e-mailtje sturen naar één van de Allcolor vestigingen in Asten of Eersel via: info@allcolor.nl

Via Formulier
Als je liever een formulier wilt gebruiken dan kun je een offerte aanvragen en/of een bestand versturen naar één van de  Allcolor vestigingen in Asten of Eersel:

WEBFORMULIER

Wetransfer.com
Bestanden kun je ook naar ons sturen via www.wetransfer.com. Via deze gratis website kun je bestanden tot 2 GB groot naar ons versturen. In de eerste box plaatst je het bestand, in de tweede het e-mailadres van jouw Allcolor vestiging, in de derde uw e-mailadres en de vierde biedt nog ruimte voor begeleidende tekst. Nadat je de transferbutton in hebt gedrukt ontvangen wij een e-mailbericht dat er een bestand klaarstaat. Nadat wij het bestand hebben opgehaald ontvang je bericht dat de transfer geslaagd is.

Aanleverspecificaties
Alle digitale bestanden kunnen in principe verwerkt worden; opmaakbestanden dienen verwerkbaar te zijn met Adobe Indesign, QuarkXPress of Adobe Illustrator. Indien men van andere softwarepakketten gebruik maakt, graag in overleg; dit in verband met mogelijke noodzakelijke conversies en eventuele daaruit voortvloeiende extra onkosten. Wij kunnen de aanleverspecificaties toesturen.

Koninklijk verbond van grafische ondernemingen
Allcolor is aangesloten bij de KVGO, het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen. Wij hanteren de Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie zoals zij door de KVGO gedeponeerd zijn op 13 januari 2011 onder nr. 8/2011 ter griffie van de Rechtbank te Amsterdam.